#NijeToBasTako- prikazivanje video kampanje iz Zagreba

12.06.2020.

Dragi naši,

Pozivamo vas da nam se pridružite na online druženju sa učesnicima #NijeToBasTako video-serijala iz Zagreba u srijedu 17. 06. priključenjem na link: https://pr.fo/NTBTZagreb

Pitajte sve šta vas zanima, razmijenite međusobno, kao i sa učesnicima kampanje iz Zagreba lična iskustva i pogledajte na jednom mjestu cijeli naš video serijal iz Zagreba. O tome kako se živi u novoj realnosti, šta kome prija ili smeta, te koji su problemi i izazovi koje migracija nosi sa sobom sa svojim sagovornicima razgovarao je novinar i TV lice Zoran Radojković Pile.

Gdje?

Online, iz udobnosti svog doma.

Kada?

Srijeda, 17. 06. u 18.00

Kako?

Potrebno je da popunite formular u nastavku kako biste osigurali prisustvo.

O programu i partnerima:

Program „Resonant Voices Initiative in the EU” (RVI EU) ima za cilj osnažiti različite pripadnike civilnog društva – aktiviste, novinare, blogere, edukatore i druge influensere – kako bi bili ključan dio komunikacijskih kampanja. Oni, uz pomoć savremenih tehnologija komunikacije i oslanjajući se na duboko razumijevanje zajednica u kojima žive, u okruženju polarizujućih i radikalnih narativa, stvaraju kontranarative.

Ovaj program zajedno sprovode Komisija za međunarodnu pravdu i odgovornost (CIJA), Balkanska istraživačka mreža (BIRN) i Propulsion, kao dio Programa osnaživanja civilnog društva EU Internet Foruma, i finansiran je iz Fonda za unutrašnju sigurnost Evropske unije.