#NijeToBasTako – premijera video-kampanje u Beču

12.02.2020.

Dragi naši,

Pozivamo vas da nam se pridružite na besplatnom premijernom prikazivanju #NijeToBasTako video-serijala i predstavljanju istoimene kampanje u četvrtak 20. februara u Beču.

Saznajte više o iskustvima svojih sunarodnika u Beču. O tome kako se živi, kako se snaći, šta kome prija ili smeta, te vrijedi li doći i je li teško ostati, sa svojim sagovornicima razgovarao je novinar i TV lice Zoran Radojković Pile.

Ako ste porijeklom iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Hrvatske, a živite u Beču i okolici, pozivamo vas na premijerno prikazivanje #NijeToBasTako video-serijala.

Biće to prilika da, uz osveženje i zakusku, razmenimo lična iskustva, ali i da nam prenesete svoje utiske o tome kakve sadržaje biste voleli da vidite u okviru kampanje koju pripremamo. 

Gdje?

Global Thinkers GmbH, Piaristengasse 11/8, 1080 Vienna

Kada?

Četvrtak, 20. februar, od 17 do 19 h

Kako?

Broj mesta je ograničen, pa je neophodno da popunite formular u nastavku kako biste osigurali prisustvo.

O programu i partnerima:

Program „Resonant Voices Initiative in the EU” (RVI EU) ima za cilj osnažiti različite pripadnike civilnog društva – aktiviste, novinare, blogere, edukatore i druge influensere – kako bi bili ključan dio komunikacijskih kampanja. Oni, uz pomoć savremenih tehnologija komunikacije i oslanjajući se na duboko razumijevanje zajednica u kojima žive, u okruženju polarizujućih i radikalnih narativa, stvaraju kontranarative.

Ovaj program zajedno sprovode Komisija za međunarodnu pravdu i odgovornost (CIJA), Balkanska istraživačka mreža (BIRN) i Propulsion, kao dio Programa osnaživanja civilnog društva EU Internet Foruma, i finansiran je iz Fonda za unutrašnju sigurnost Evropske unije.