#NijeToBasTako – premijera video-kampanje iz Berlina

03.07.2020.

Dragi naši,

Pozivamo vas da nam se pridružite na online premijernom prikazivanju #NijeToBasTako video-serijala iz Berlina u četvrtak 09.07. u 18 h priključenjem na link: https://pr.fo/NTBTBerlin

Razmijenite međusobno mišljenja, pitajte sve šta vas zanima, i iz prve ruke saznajte više o iskustvima svojih sunarodnika u Berlinu. O tome kako se živi, kako se snaći, prilagoditi, šta kome prija ili smeta, te koji su najveći izazovi migracija, sa svojim sagovornicima razgovarao je naš domaćin novinar i TV lice Zoran Radojković Pile.

Gdje?

Online, iz udobnosti svog doma.

Kada?

Četvrtak, 09. 07. u 18 h

Kako?

Potrebno je da popunite formular u nastavku kako biste osigurali prisustvo.

O programu i partnerima:

Program „Resonant Voices Initiative in the EU” (RVI EU) ima za cilj osnažiti različite pripadnike civilnog društva – aktiviste, novinare, blogere, edukatore i druge influensere – kako bi bili ključan dio komunikacijskih kampanja. Oni, uz pomoć savremenih tehnologija komunikacije i oslanjajući se na duboko razumijevanje zajednica u kojima žive, u okruženju polarizujućih i radikalnih narativa, stvaraju kontranarative.

Ovaj program zajedno sprovode Komisija za međunarodnu pravdu i odgovornost (CIJA), Balkanska istraživačka mreža (BIRN) i Propulsion, kao dio Programa osnaživanja civilnog društva EU Internet Foruma, i finansiran je iz Fonda za unutrašnju sigurnost Evropske unije.