Kampanja #NijeToBasTako – poziv za casting u Zagrebu

25.02.2020.

Ako živite, studirate i/ili radite u Zagrebu i okolici (ili tek prolazite), pozivamo vas da budete dio velike međunarodne kampanje na društvenim mrežama pod nazivom #NijeToBasTako.

Pridružite se novinaru i TV licu Zoranu Radojkoviću Piletu u razgovoru o trenutačnoj izbjegličkoj krizi kod nas: kako izbjeglice percipiraju građani, a kako mediji, kako s njima postupa država, s kojim predrasudama se susreću i kako se boriti protiv njih…

Tražimo otvorene ljude koji žele podijeliti s nama svoje viđenje ove teme.

Uvjeti:

  • Imate 18 i više godina.
  • Živite, studirate i/ili radite u Zagrebu i okolici (ili ste samo u prolazu). 
  • Govorite hrvatski ili jedan od srodnih jezika.

Ako prođete dalje na castingu, biće vam osigurana kompenzacija za sudjelovanje u kampanji.

Gdje?

BEST WESTERN PREMIER Hotel Astoria, Petrinjska 71, 10 000 Zagreb, Hrvatska

Kada?

7. i 8. ožujka, od 10 do 18 h

Kako?

Ispunite obrazac u nastavku i izaberite termin koji vam najviše odgovara za sudjelovanje na castingu.

O programu i partnerima:

Program „Resonant Voices Initiative in the EU” (RVI EU) ima za cilj osnažiti različite pripadnike civilnog društva – aktiviste, novinare, blogere, edukatore i druge influensere – kako bi bili ključan dio komunikacijski kampanja. Oni, uz pomoć savremenih tehnologija komunikacije i oslanjajući se na duboko razumijevanje zajednica u kojima žive, u okruženju polarizujućih i radikalnih narativa, stvaraju kontranarative.

Ovaj program zajedno sprovode Komisija za međunarodnu pravdu i odgovornost (CIJA), Balkanska istraživačka mreža (BIRN) i Propulsion, kao dio Programa osnaživanja civilnog društva EU Internet Foruma, i finansiran je iz Fonda za unutrašnju sigurnost Evropske unije.